Neem een kijkje in Gu-Mi's stoffenkast. Deze stoffen kunnen gekozen worden voor jouw bestelling bij Gu-Mi. De stoffen worden niet los verkocht. Vind je het moeilijk om combinaties te maken of heb je wat raad nodig? Wij staan steeds paraat om hulp te bieden.


Katoen is van toepassing op een groot deel gu-mi-artikelen. Het is een niet-rekbaar stof en wordt gebruikt voor het maken van slabbetjes, toiletzakjes, kronen, vlaggenlijnen, knuffeltjes, bijtringen, ...

geometric blue
yellow bubbels
fiets & markt
fox & bear
Papegaai
Kerst blue
zwaluw
Bambi
giraffes
confetti
kraanvogels
feathers pink

Deze katoenen stoffen worden vaak gebruikt in combinatie met een katoen met print (zoals de stoffen hierboven). Kleuren die niet voorradig zijn, kunnen steeds besteld worden indien nodig.


Deze stoffen kunnen ingekleurd woren met textielstiften. Zo kunnen de kids hun eigen toiletzak, kroon, placemat of slab inkleuren. Ook de textielstiften zijn bij Gu-Mi te verkrijgen. Let op! Wat met deze stiften gekleurd wordt, kan niet uitgewassen worden.


Gelamineerd katoen is vergelijkbaar met de stof van plastic tafellakens. Dit stof gebruikt Gu-mi om pamperkits mee te maken. Het is afwasbaar en dat is bijzonder belangrijk bij het verschonen van je kindje. Het is bovendien wasbaar in de wasmachine op 30°C.


Tricot is een rekbare stof die ook voor t-shirts wordt gebruikt. Gu-Mi gebruikt deze stoffen om zeverslabben van te maken.


Hydrofiele stof staat beter bekend als tetrastof. Ze zijn lekker luchtig en ideaal bij warme zomerdagen. Van dit hydrofiele stof kunnen slaapzakken, sjaaltjes of gewoon hydrofiele doeken (tetradoeken)  gemaakt worden.


Deze kreukvrije stoffen zijn ideaal voor het maken van mooie stijlvolle sjaals. Zowel voor mama's als voor dochters zijn deze stoffen een streling voor het oog.


Fleece wordt gekozen voor het maken van dekentjes en knuffeldoekjes. Kies eerst je gewenste katoen en match nadien met de juiste kleur. Ook andere kleuren kunnen besteld worden.


Wafelkatoen is erg populair bij het maken van baby-artikelen. Kies eerst je gewenste katoen en match nadien een mooie kleur wafelkatoen. Wafelkatoen wordt gebruikt bij het maken van slabben, wikkeldoeken, bijtringen, ...


Wafelbadstof heeft de uitstraling van wafelkatoen, maar absorbeert zoals badstof. Ideaal voor het maken van een badcape  voor de grote kids en een wikkelhanddoek voor de mini-kids.


Badstof is het welgekende stof van de badhanddoeken. Dit stof kan gebruikt worden in combinatie met katoen om een slabbetje te maken. Uiteraard is dit ook erg geschikt voor het maken van een badcape of wikkelhanddoek.


FLEX-folie is stevig en dun. Je voelt geen reliëf na bedrukking. Het heeft een licht glanzend effect.

FLOCK-folie is dikker van structuur en ligt wat dikker op het stof. Het uitzicht is fluweelachtig.