Reactie plaatsen

Reacties

Joke Dejonckere
een jaar geleden

Hanne haar creaties zijn altijd smaakvol, mooi en tot in de puntjes afgewerkt. We hebben bij haar onze geboortelijst gelegd en zijn heel tevreden! We hebben de stofjes en afwerking van de producten zelf mogen kiezen en als we het even niet goed wisten, stond ze direct klaar met advies.
Toppie!

Hanne bosmans
4 jaar geleden

Hanne ging voor ons aan de slag voor een bijzonder project: knuffels gemaakt van stof van de kledij van onze overleden grootmoeder šŸ˜ ze stond meteen open voor het idee en dacht mee na over het vormgeven. Het resultaat is super mooi geworden, een prachtig aandenken aan onze lieve moeke! Dankjewel Hanne, je doet dat super

Heleen
4 jaar geleden

Nog nooit teleurgesteld geweest door Hanne haar kunstwerken!

Wij konden bij haar terecht voor reeds gemaakte stukken zoals slabjes of speenkoorden of ze maakte mooie dingen op vraag zoals handdoeken, toiletzaken, ... . Hierbij konden we dan zelf de stofjes kiezen. Ook kregen wij al mooie kadootjes die Hanne steeds smaakvol samen stelde.

Zeker een aanrader!!

Reinhilde
4 jaar geleden

Toffe dingen. Ook leuk dat Hanne nu verder wil uitbouwen aan hulpmiddelen voor kids en volwassenen die het moeilijk hebben. Zoals leuke stevige slabben en Onderleggers voor bedliggende mensen.

Cindy Verlinden
4 jaar geleden

Wij kochten mondmaskers voor de kindjes. Ze mochten hun eigen stofje kiezen waardoor ze het veel liever en gemakkelijker dragen. De service was ongelooflijk snel. Bestellen-betalen en 2 dagen later al thuis met de post. Nu kunnen we veilige uitstapjes maken.

Anne Collin
4 jaar geleden

Gu-Mi biedt een groot gamma aan en Hanne staat altijd open voor eigen suggesties.
De kwaliteit is ongeƫvenaard en ze heeft echt wel oog voor detail.
Indien ik twijfel over de stoffencombinatie laat ik met vol vertrouwen de keuze over aan Hanne's smaakgevoel wat mij nog nooit in de steek heeft gelaten.
Impeccable!