Hallo, ik ben Hanne Swennen, oprichtster van Gu-Mi. Wat lijkt dat hier officieel, want in werkelijkheid hou ik van een losse en  persoonlijke aanpak. Ik begon in april 2019 met een cursus naaien, samen met een collega. Onmiddellijk had ik de smaak van het naaien te pakken en werd de trend gezet. In juni 2019 besloot ik om er wat meer mee te doen. Al jaren wilde ik iets van mezelf, iets waar ik voor had gewerkt, iets wat helemaal 'IK' was. Het begon erg klein en met heel veel twijfels naar mezelf en naar mijn werk toe. Ja, zo ben ik dan weer wel, niet perfect = niet goed.

Dankzij het vertrouwen van heel wat familie, vrienden, collega's, ... werd Gu-Mi stilletjes aan toch wel wat groter. Het is een plezier om te zien dat de Gu-Mi-artikels gewaardeerd en geapprecieerd worden. Dus... Dan wordt het tijd voor een volgende stap: Een webshop. Het is bijzonder spannend, maar ik kijk ook wel weer uit naar een nieuwe groei in dit Gu-Mi-kindje van mij.

Gu-Mi ontstond vanuit de 2 grootste schatten in mijn leven: Gust en Miel. Zij vormen dan ook de naam van Gu-Mi. Ook zij zijn fan en durven me aan het werk zetten voor een nieuw projectje. En zonder de steun van mijn lieve man, zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Want het is hier soms een behoorlijke drukte.

In het dagelijkse leven werk ik voltijds in het onderwijs. Ik ben klasjuf in een klasje met kinderen met een beperking. En ook zij geven vaak inspiratie tot nieuwe ideeën en handige hulpmiddeltjes.

Ja, mijn leven is druk, druk, druk, maar oh zo leuk. Wat de toekomst brengt? Dat weet helaas niemand. Maar wat ik wel weet, is dat ik alles met veel plezier zal blijven doen.

 

Groetjes en hopelijk tot snel,

Hanne

~XXX~